صادرات مواد پتروشیمی، یکی از متنوع ترین لاین های صادراتی ایران محسوب می شود. در واقع مواد پتروشیمی دارای انواع مختلفی می باشند، که با واسطه ی این تنوع، صادرات مواد پتروشیمی نیز می تواند در گستردگی های مختلفی انجام شود. قبل از اینکه بخواهید درباره ی صادرات محصولات پتروشیمی بدانید، ابتدا بهتر است بدانید که اصلا مواد پتروشیمی و محصولات پتروشیمی چه نوع محصولاتی هستند و در کجاها مورد استفاده قرار میگیرند. مواد پتروشیمی در واقع نوعی محصولات شیمیایی هستند که از هیدروکربور های نفت یا گاز طبیعی به وجود می آیند. در واقع نفت و گاز بر اثر تغییر شکل و یک سری فعل و انفعالات شیمیایی است که می توانند، زمینه ساز پیدایش و تولید انواع مواد پتروشیمی شوند.

صادرات محصولات پتروشیمی

برای صادرات مواد پتروشیمی از ایران به ترکیه می توانید با شماره های زیر با همکاران ما در شرکت حمل و نقل بین المللی اجاقی در تماس باشید. ما به صورت باربری دریایی، باربری ریلی و زمینی امکان صادرات بارهای شما را به سراسر دنیا داریم. برای استعلام قیمت و دریافت مشاوره از طریق واتس اپ در خدمت شما هستیم.

راه های ارتباطی با ما:

05138114933
05138114934
05138584934

شماره واتس اپ:
09159125078

09389044020
09330141916

به طور کلی می توانیم، محصولات پتروشیمی را به سه دسته ی متنوع تقسیم بندی نماییم. دسته ی اول از محصولات پتروشیمی، محصولات بنیادی هستند که شامل اتیلن، پروپیلن، گوگرد، بنزین،آمونیاک و غیره می باشند. این محصولات بنیادی در واقع اساس و بنیاد کار تولید در پتروشیمی را تشکیل می دهند. دسته ی دوم از محصولات پتروشیمی را محصولات واسطه می نامند که شامل مواردی همچون PVC، اتیلن گلیکول، ملامین و غیره می شوند. این دسته از محصولات پتروشیمی، دسته ی اول را برای تبدیل به محصول نهایی آماده می کنند.

و دسته ی سوم یا همان دسته ی نهایی، محصولات نهایی هستند که شامل مواردی همچون الیاف مصنوعی، لاستیک، وسایل پلاستیکی، کودهای شیمیایی، وسایل پزشکی و غیره خواهند شد. این محصولات عموما برای مصارف عمومی و صنایع مختلف، در اختیار مردم قرار میگیرند. خوشبختانه صادرات محصولات پتروشیمی به سایر کشورها از جانب ایران می تواند در طیف وسیعی انجام شود. اما مانند هر صادرات دیگری، برای صادرات محصولات پتروشیمی نیز اولویت با کشورهای همسایه می باشد. بنابراین متوجه شدیم که صادرات محصولات پتروشیمی می توانند شامل محصولات پزشکی، انواع لباس، محصولات خانگی، محصولات غذایی و کشاورزی نیز باشد.

صادرات محصولات پتروشیمی

صادرات مواد پتروشیمی به ترکیه

صادرات مواد پتروشیمی به ترکیه، خیلی ماجرای دور از انتظاری نیست چرا که همانطور که در انتهای پاراگراف قبلی برایتان شرح دادیم، اولویت هر کشوری برای تجارت، ابتدا کشورهای همسایه ی خود می باشند. ترکیه نیز یکی از همسایگان بسیار موفق و فعال ایران محسوب می شود که اتفاقا ایران رابطه ی بسیار خوبی با این کشور دارد. جالب است بدانید که خود ترکیه نیز در زمینه صنایع پتروشیمی و تولید محصولات پتروشیمی، فعالیت دارد اما فعالیت این کشور در زمینه ی تولید محصولات پتروشیمی تنها درصد کمی از نیازهای داخلی این کشور را تامین می کند. از این رو ترکیه نیازهای خود در زمینه ی انواع مواد پتروشیمی را به واسطه ی واردات تامین می نماید.

با توجه به موارد ذکر شده، ایران می تواند یکی از مهم ترین منابع تامین مواد پتروشیمی و صادرات مواد پتروشیمی به ترکیه باشد. البته که سیاست های ترکیه در بالا بردن عوارض و مالیات مربوط به تجارت با این کشور، محدودیت های زیادی را علیه این فعالیت صادراتی ایران با ترکیه ایجاد کرده است. اما باز هم به نسبت سایر کشورها، ایران یکی از بهترین گزینه ها برای صادرات مواد پتروشیمی به ترکیه خواهد بود.

بیشترین صادرات محصولات پتروشیمی

صادرات محصولات پتروشیمی به کشورهای ترکیه، چین، عراق، و کشورهای اعضای CIS

محصولات شامل:

  • پلی اتیلن سنگین (HDPE)
  • پلی اتیلن سبک (LDPE)
  • پلی اتیلن سبک خطی (LLDPE)
  • پلی پروپیلن (PP)
  • پلی وی سی (PVC)
  • پلی استایرن (PS)
  • استایرن بوتادی ان رابر (SBR)
  • پلی بوتادی ان رابر (PBR)
  • مونومر وینیل استات (VAM)

صادرات گرانول به ترکیه

صادرات گرانول به ترکیه توسط شرکت بازرگانی و حمل و نقل بین المللی اجاقی انجام می‌پذیرد. ترکیه کشوری است که همواره روابط تجاری بسیار خوبی با ایران داشته و به طوری که در سال‌های گذشته بیشترین حجم تجارت ایران به همین کشور بوده است. با الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا پیشرفت چشمگیر محصولات تولیدی در انواع صنایع از جمله صنعت پلاستیک دیده می‌شود. از این رو برای تامین مواد اولیه تولیدات پلاستیکی خود با کیفیت‌ترین مواد را خریداری می‌کند تا تولیدات با کیفیت و در حد رقابت با محصولات اروپایی را داشته باشد.

صادرات مواد پتروشیمی به ترکیه

صادرات پلی ‌اتیلن به ترکیه

بازار جهانی برای پلی‌ اتیلن بسیار بزرگ است و تقاضای قوی برای این محصول وجود دارد. صادرات پلی ‌اتیلن به کشورهای دیگر، از جمله کشورهای صنعتی توسعه‌یافته، مزایای بسیاری دارد. این صادرات می‌تواند به‌عنوان یک منبع درآمد ارزی قابل توجه برای اقتصاد کشور باشد و همچنین در مراتب پایین‌تر موجب رشد شرکت‌های تولیدکننده داخلی و بازرگانی می‌گردد. علاوه بر این، صادرات پلی اتیلن می‌تواند به توسعه صنایع داخلی و ایجاد اشتغال در کشور کمک کند.

برای صادرات پلی ‌اتیلن، لازم است که استانداردها و مشخصات فنی مورد نیاز برای واردات در کشورهای مقصد بررسی و الزامات لازم در این خصوص رعایت گردد.

برای صادرات پلی ‌اتیلن، لازم است که قوانین و مقررات مربوط به صادرات را رعایت کنید. در ادامه، برخی از قوانین لازم برای صادرات پلی‌ اتیلن را ذکر می‌کنیم:

  • دریافت مجوز صادرات: برای این منظور، شما باید ابتدا مجوز صادرات از سازمان صنعت، معدن و تجارت یا سازمان توسعه تجارت خارجی دریافت کنید. لازم است الزامات و مصوبات مرتبط با این موضوع را دریافت و بررسی کنید. در مواردی با توجه به شرایط بازار داخلی یا دیگر سیاست‌های دولتی، مجوزی برای صادرات برخی محصولات صادر نمی‌گردد.
  • رعایت استانداردها: قبل از صادرات، باید مطمئن شوید که پلی‌ اتیلن شما با استانداردها و مشخصات فنی مورد نیاز در کشور مقصد تطابق دارد. برای این منظور، باید آزمون‌های مورد نیاز را انجام دهید و گواهی‌های استاندارد لازم را به‌دست آورید. در بسیاری از موارد نتایج تست و مشخصات فنی در وبسایت شرکت‌های تولید کننده وجود دارد.
  • بررسی مقررات و تعرفه‌های وارداتی: برای صادرات پلی‌ اتیلن به کشورهای خارجی، باید مقررات و تعرفه‌های وارداتی در آن کشور را بررسی کنید. این اطلاعات می‌توانند به شما کمک کنند تا قیمت مناسبی و رقابتی برای محصولات خود تعیین کنید.
  • رعایت قوانین صادرات: در هنگام صادرات، باید قوانین و مقررات صادرات کشور مبدا را رعایت کنید. این شامل محدودیت‌های صادراتی، تحریم‌ها و سایر مقررات قانونی، پولی و مالی است.

شرکت صادرات مواد پتروشیمی در ایران

شرکت حمل و نقل بین المللی اجاقی در حوزه صادرات، واردات، ترانزیت کالا فعالیت دارد. شما می توانید برای ارسال بارهای زمینی، دریایی و ریلی با همکاران و مشاوران ما در تماس باشید و از قیمت های مقرون به صرفه و رقابتی بازار مطلع شوید.

پاسخ بدهید

error: Content is protected !!